event-banner
asd

Juurilla Festivaali 2024

16.8.24 - 18.8.24

Alkaa klo: 17.00

Karkkila

-, 03620, Karkkila


- katselee tapahtumaa

asd

Liput

Kuvaus

JUURILLA FESTIVAALI 16.-18.8.2024


Viikonlopun aikana kasvattamme juuria Maahan, itseemme ja kohti toisiamme erilaisten harjoitusten, seremonioiden, äänen, liikkeen, hengityksen ja musiikin kautta. Saat mukaan kotiinviemisiksi konkreettisia harjoituksia miten löytää yhteys ja omat juuret myös arkielämän keskellä.

Tapahtuma on jotain festarin ja retriitin väliltä, maadoittava kokoontuminen ilman suurempaa festarihumua. Aikaa on jätetty reilusti myös integroinnille, rauhassa ruokailulle, kohtaamisille ja vain maaseudun rauhasta nauttimiselle. Tapahtuma on täysin päihteetön.

 

LIPUT

Juurilla Festivaali 2024 lippu - 249€


Lipun hintaan sisältyy

- Koko festivaaliohjelma pe-su

- Kaikki viikonlopun ruuat (4x lämmin kasvisruoka, 2x aamupala, kahvia, teetä ja pientä purtavaa saatavilla koko viikonlopun ajan)

- Leirintä

- Saunan vapaa käyttö

- Pysäköinti


Festareille myydään vain koko viikonlopun lippuja, sillä haluamme pitää kiinni tapahtuman retriitinomaisuudesta. Tärkeä osa Juurilla festaria on, että teemme viikonlopun mittaisen matkan yhdessä, alusta loppuun. Osaltaan myös meille tärkeää turvallista tilaa luo se, että ympärillä olevat ihmiset käyvät tutuksi - muodostuu festariheimo. <3


Emme myöskään myy lippuja ilman ruokailua, sillä yhdessä syöminen on tapahtuman isoimpia kulmakiviä.


  

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Karkkilassa - lähellä pääkaupunkiseutua mutta keskellä maalaismaisemaa. Tapahtumapaikkana toimii tunnelmallinen maatilan pihapiiri. Tarkemman osoitteen saa lipun yhteydessä.


Kimppakyyti on ehdottomasti helpoin ja paras ratkaisu päästä perille! Lähelle pääsee kuitenkin tänä vuonna myös bussilla, siitä lisää tietoa pian.

 

RUOKA

Juurilla Festivaalin yksi suurimpia kulmakiviä on paikan päällä kasvatettu ruoka ja yhdessä kiireettömästi syöminen. Festarilipun hintaan sisältyykin kaikki ruuat, joten sinun ei tarvitse muuta kuin astua pöytään! Tarjolla on neljä lämmintä kasvisruokaa sekä aamupalat. Lipun oston jälkeen pääset ilmoittamaan allergioista ja muista ruokavaliorajoitteista sähköpostiin tulleesta linkistä. Otamme ruokarajoitteet parhaamme mukaan huomioon, jotta saadaan kaikille ravitseva viikonloppu!

 

Huom - haluamme rakentaa mahdollisimman kestävää festivaalia, joten emme käytä kertakäyttöastioita! Tuothan siis mukana omat ruokailuvälineet. <3

 

Festariruoissa käytämme oman maan antimia niin paljon kuin mahdollista, kuten kasviksia, marjoja, omenoita ja villiyrttejä, sekä hyödynnämme myös lähitilojen tuotteita. Festareilla pääset tutustumaan kasvimaahan sekä halutessasi myös työntämään sormet multaan ja keräämään satoa seuraavalle aterialle! Saamme siis nauttia ruoasta, joka on todella puhdasta ja täynnä rakkautta! <3 


MAJOITUS

Festarin majoitus tapahtuu pääasiassa omissa teltoissa. Paikan yhteydessä on metsikkö ja iso piha, minne voi pystyttää telttoja tai laittaa riippumattoja. Navetan työpajatiloissa voi myös yöpyä, kunhan siirtää omat tavarat päiväksi syrjään. Leirintä kuuluu lipun hintaan.

 

Festarialueella voi majoittua myös matkailuautossa. Ilmoita tästä lipun oston yhteydessä, niin osaamme varata tarpeeksi caravan tilaa. Sähköpistoketta ei valitettavasti pystytä tarjoamaan.


Karkkilan keskustaan on noin 10 min ajomatka, joten myös muita majoitusvaihtoehtoja löytyy läheltä!

 

PESEYTYMINEN

Alueelta löytyy kaikkien käytössä oleva sauna. Sauna lämmitetään valmiiksi muutaman kerran päivässä. Saunan aikataulut ja saunavuorojen ohjeet löytyy paikan päältä. Muina aikoina saunaa voi myös lämmittää omatoimisesti. Saunan lisäksi pihalla on pesupaikka sekä lampi, jossa pulahtaa!


OHJELMA

Ohjelma alkaa perjantaina klo. 17.30. Toivomme että kaikki pääsisivät yhteiseen aloitukseen. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, olet tervetullut mihin aikaan vain pääset tulemaan. Ohjelma loppuu sunnuntaina viimeistään klo 18. Viikonlopun aikana tulee olemaan ainakin 16 erilaista työpajaa ja seremoniaa, joten jokainen saa varmasti runsaasti uusia kokemuksia festareilla! Vapaa-aikaa on myös jätetty reilusti vain olemiselle, syömiselle ja saunomiselle ja yhdessä vietetylle ajalle.KÄYTÄNNÖN HUOMIOITA

Tapahtuma on täysin päihteetön.


Ostettua lippua ei voi palauttaa, mutta sen voi myydä eteenpäin. Jos tapahtuma joudutaan vähäisen lipunmyynnin takia tai muusta syystä perumaan, ilmoitamme siitä mahdollisimman aikaisin ja lippujen hinnat palautetaan kokonaisuudessaan, poislukien palvelumaksu 2€.

 

ONKO TÄMÄ TAPAHTUMA MINUA VARTEN?

Jos kaipaat lisää juurevuutta ja yhteyttä itseesi sekä muihin samojen teemojen äärellä oleviin, olet tullut oikeaan paikkaan. Jos olet valmis kurkkaamaan syvemmälle, tämä on sinulle.


Tapahtuma ei edusta mitään tiettyä suuntausta, liikettä tai järjestöä, vaan kutsumme mukaan erilaisia artisteja ja ohjaajia, jotka tulkitsevat festivaalin teemoja kukin omasta näkökulmastaan.


Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Juuri siinä vaiheessa elämääsi ja matkaasi. Juuri siinä tilassa mikä on siinä hetkessä läsnä. Täällä olemme ihmisiä. Yhdessä. Keskeneräisyydessä, yhdessä kuljetussa matkassa on voimaa. Täällä olet osa heimoa vaikka et tullessasi vielä tuntisi meistä ketään. <3*** HUOM ! ***

Kun ostat lipun, saat sähköpostiin linkin, josta löydät saapumisohjeet ja pääset ilmoittamaan ruokarajoitteesi!

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaJuurilla Festivaali 2024
JärjestäjäJuurilla Festivaali
PaikkaKarkkila, Karkkila
Päivämäärä16.8.24 - 18.8.24
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024