event-banner
asd

Kumma

23.3.24

17.00 - 02.00

Kupla

Kulttuuriaukio, 02100, Espoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Ennakkolippu 30 €

Ovelta 35 €, mikäli jäljellä


Ennakkolippuihin lisätään lipunmyyjän palvelumaksu 2 €

Eteispalvelumaksu 2,5 €

Kuvaus

Kuplassa tapahtuu Kummia!


Kumma on uusi intiimi festivaali, joka yhdistää tämän hetken mielenkiintoisinta indiemusiikkia ja muuta kummaa. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa la 23.3. Tapiolassa sijaitsevassa, entiseen pankkisaliin tehdyssä tapahtumatila Kuplassa.


Tapahtuman musiikkitarjonnasta vastaavat Sir Liselot, Maa ilmasta, Babel, Sepikka ja Pambikallio.


Sir Liselot on DIY-ritari ja muusikkifani, joka kokeilee ennakkoluulottomasti erilaisia ääniä ja tyylejä. Sir Liselot ei tyydy tuttuihin kaavoihin, vaan tarjoilee jatkuvia yllätyksiä niin levyllä kuin livenä.


Maa ilmasta on kiertänyt ahkerasti kotimaata ja kerännyt nimeä hurjana livebändinä, jonka keikoilla voidaan yhtälailla herkistellä ja maalailla kuin heittäytyä rock’n’roll-hurmokseen. Toisaalta  “suomenkielistä instrumentaalimusiikkia” esittävä yhtye on noteerattu myös taidemusiikin piireissä, kuten Rondo Classic -lehdessä.


Babel on eteeristä popmusiikkia ja taivaallista synergiaa. Kuin jonkin mystisen voiman sitomana Karin Mäkiranta ja Mikko Pykäri yhdisti voimansa huipentuen harmoniseen ja tuudittavaan Babeliin. Regina- ja Shine 2009 -yhtyeistä tuttu helsinkiläinen Pykäri on Suomen kansainvälisesti maineikkaimpia popmusiikin visionäärejä ja tuottajia, Mäkirannan indieyhtye Karina puolestaan oli debyytillään ehdolla Pohjoismaiden vuoden parhaan albumin palkinnon saajaksi.


Sepikka -artistinimen takana on 2021 julkaistun debyyttialbuminsa myötä lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia haalinut Joni Seppänen. Artistin omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Sepikka julkaisee odotetun toisen levynsä helmikuussa.


Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtye singahti indietaivaalle vuonna 2022 ja on rönsynnyt Pauliina Koivusaaren ja Lauri Kallion muodostamasta duosta viisihenkiseksi säkenöiväksi liveyhtyeeksi. Pambikallion utuisen ja kimaltelevan kaikuisan dreampop-rangan ympärille on kasvanut ilahduttavan svengaavat, määrätietoisesti surisevat ja psykedeelisen taianomaiset raajat. Lopputulos on universaalin suvereeni.


MUU OHJELMISTO:


Ester Nuori Lepän ”Saanko olla olemassa” on demo tulevasta performanssista, joka käsittelee runoilijan rahasotkuja, kokopäiväistä yrittäjyyttä ja taisteluja Työvoimatoimiston sekä Kelan kanssa. 


Kaksi vuotta sitten alkanut sota jatkuu ja maksettavaksi on jäänyt 2200 euroa. Mitä tapahtuu todella? Saat sen kyllä selville.


Sisältövaroitus: tunteet, selvitykset, paperit, byrokratia, mielenterveysongelmat


Performanssin on käsikirjoittanut runoilija Ester Nuori Leppä, joka myös esiintyy teoksessa itse.Kumma la 23.3. klo 17 - 02.

K-18.

Kaikki Kumman juoma- ja ruokatarjonta on vegaanista.

Tapahtuman pääsali on esteetön. 


Facebook-tapahtumaLue lisää

Tiedot

TapahtumaKumma
PaikkaKupla, Espoo
Päivämäärä23.3.24
Aika17.00 - 02.00
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2023