event-banner

LEC Talvinäytös 2023

10.12.23

14.00 - 16.00

Lahden Suurhalli

Salpausselänkatu 7, 15110, Lahti

Liput

Tietoa lipuista

-Sisäänpääsylipun hinta on 15,00 e/hlö

-5-8-vuotiaiden lasten lippu maksaa 8,00 e/hlö

-Neljävuotiaat ja nuoremmat lapset pääsevät tapahtumaan huoltajan sylissä ilmaiseksi

Kuvaus

Tule seuraamaan elämyksellistä cheerleadingia!


Tätä tapahtumaa et halua missata! Tarjoamme upean tilaisuuden nähdä cheerleadingin lumoava maailma lähietäisyydeltä. Talvinäytöksessä esiintyvät kaikki Lahti Elite Cheer Teamin joukkueet Lahdesta, Nastolasta ja Orimattilasta. Seuran kilpajoukkueet esittävät näytöksessä alustavat versiot kisaohjelmasta, ja harrastejoukkueet pääsevät esittämään näytösohjelman muodossa taitoja, joita he ovat harjoitelleet syyskauden ajan. Luvassa on huikeita ja vauhdikkaita esityksiä!


Tapahtuma järjestetään Lahden Suurhallilla Areena-hallissa (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti). Sisäänkäynti Areena-halliin Lahden Urheilukeskuksen puolelta.


Tapahtuman liput tulevat myyntiin 10.11. klo 8.00.

Sisäänpääsylipun hinta on 15,00 e/hlö. 5-8-vuotiaiden lasten lippu maksaa 8,00 e/hlö. Neljävuotiaat ja nuoremmat lapset pääsevät tapahtumaan sisään ilmaiseksi huoltajan sylissä.


Ovet avataan yleisölle klo 13.30.


Ohjelman alustavan aikataulun löydät täältä. Vaikka pyrimme pitäytymään suunnitellussa aikataulussa, voi siihen tulla muutoksia ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana.


Tapahtumassa on kahvio, josta voi ostaa virvokkeita ja suolaista ja makeaa. Näytöksessä on myös seuravaatteiden ja -tuotteiden myyntipiste, jossa on myynnissä vaihtelevia määriä LECin seuramalliston vaatteita ja tuotteita. Maksutapoina käyvät käteinen ja MobilePay.


Tule nauttimaan upeista stunttitaidoista, vauhdikkaasta akrobatiasta, luovista pyramideista ja ennen kaikkea huimasta cheer-energiasta, joka valtaa Suurhallin areenan joulukuussa!

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaLEC Talvinäytös 2023
PaikkaLahden Suurhalli, Lahti
Päivämäärä10.12.23
Aika14.00 - 16.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2023