event-banner
asd

Siilifolk - Yhdessä parasta

22.7.24 - 27.7.24

Alkaa klo: 10.00

Siilinjärvi

Kuiluntie 3-5, 71800, Siilinjärvi


- katselee tapahtumaa

asd

Liput

Tietoa lipuista

Päiväohjelmiin vapaa pääsy

Normaalilippu 25-35€

Alle 12v. vapaa pääsy

Perjantain S-etu-hinta 33 €, 1lippu / s-etukortti, varaudu näyttämään s-etukorttisi portilla

Savolainen syömälysti (pe 26.7.) 68€ sis. Ruuan ja konserttilipun. HUOM! Ruoka varattava erikseen catering@vsravintolat.fi (viestiin: Siilifolk)

Kuvaus

Siilifolk-festivaali on Siilinjärven merkittävin kesätapahtuma ja Itä-Suomen laajin kansankulttuurin festivaali. Festivaali kokoaa heinäkuun viimeisellä viikolla jättitelttaansa sekä sen ympäristöön päivittäin laajasti musiikin ja tanssin iloa, laulun ja tarinan taidetta sekä käden taitoja. Illalla tarjotaan monipuolinen kattaus tämän ajan kiinnostavimmilta artisteilta ja esiintyjiltä niin maasta, maakunnasta – ja tilaisuuden tullen myös maailmalta. Festivaalitunnelmaa riittää siis aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Festivaalin kantava teema on ’Yhdessä parasta’, joka korostaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen merkitystä tapahtumassa, joka toteutetaan pääasiassa talkoovoimin ja yhteistyökumppaneiden tuella. Festivaali on samalla esimerkki myös siilinjärveläisestä yhteishengestä: lähes pari sataa talkoolaista huolehtivat siitä, että festivaaleilla viihdytään.


Katso tarkempi ohjelma http://www.siilifolk.com/ohjelma/


Lue lisää

Tiedot

TapahtumaSiilifolk - Yhdessä parasta
PaikkaSiilinjärvi, Siilinjärvi
Päivämäärä22.7.24 - 27.7.24
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024