Jos sä tahdot niin!

Jos sä tahdot niin!

Jos sä tahdot niin!

sunnuntaina - 10.7.22

18:00 – 19:00
Parikkalan kesäteatteri, Parikkala
Teatteri Parikanpareet
Tietoa lipuista

Lipun hintaan lisätään maksuvaiheessa käsittelykulu 2 €. Täten lipun kokonaishinta on sama kuin teatterilta ostettaessa.


Parikanpäreiden 20-vuotisjuhlavuoden näytelmä Jos sä tahdot niin! on hulvaton musikaalikomedia häähumusta. Elina on maailmalla menestyvä stylisti, joka rakastuu päätäpahkaa Wolfgangiin, sveitsiläiseen käkikellobisneksessä vaikuttavan suvun perijään.


Häävalmistelut alkavat. Ensin on tietysti pidettävä kunnon polttarit. Mukana hääräävät mm. Elinan äiti ja ystävät sekä luonnonlapsi Antero, eikä kaikki todellakaan suju ihan strömsööläisittäin... Erilaiset arvot törmäilevät toisiinsa, seurauksena sydämellisen koomisia ja koskettavia tilanteita. 


Näytelmästä ei puutu yllättäviä juonenkäänteitä eikä komiikkaa ja romantiikkaa! Tuu siekii kahtomaan kauniin Parikkalan katettuun kesäteatteriin!


Ohjaus Suvi Rautsiala. Laulunopetus ja säestys Teija Immonen. Piirros Ella Keskimäki. Käsikirjoitus Johanna Keinänen, Sami Kojonen ja Kimmo Virtanen. Näytelmän tekijänoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry.

Lue lisää

sunnuntaina | 10.7.22
18:00 – 19:00
Parikkalan kesäteatteri, Parikkalantie 46 B 59100, Parikkala
S