Point Break presents: Sharam Jey & Bombossa Brothers

Point Break presents: Sharam Jey & Bombossa Brothers

Lauantaina 1. joulukuuta |
22:00 – 05:00 |
Club Capital, Helsinki |
K18

Tapahtuman ennakkomyynti on loppunut!

Sharam Jey

Saksalainen DJ-tuottaja ja BUNNY TIGER/KING KONG RECORDS levy-yhtiöiden takan häärivä Sharam Jey on todellinen musiikin monitaituri! Ympäri maailmaa klubbaileva housekeisari elää ja hengittää musiikkia ja tekee kaikkensa edetäkseen aina huipulle asti rakastamallaan uralla.

Bombossa Brothers

Viron kovin house-ilmiö Bombossa Brothers on hakenut merkittävää jalansijaa maailmalla, on maineikas nimi etenkin Ibizalla! Bombossan veljekset ovat tunnettuja groovy underground soundistaan ja kaksikon keikoista ei energiaa puutu!

Dj Efo

Point Break residentti

Dj Ian

Point Break residentti

Soul Of The Underground

Point Break avaa pikkujoulukauden ratkaisevalla peliliikkeellä! Talven kulta-aikaa vietetään yhdessä ilmiömäisen DJ-tuottajan Sharam Jeyn, Viron kovimman DJ-kaksikon Bombossa Brothersin ja Point Breakin residenttien Dj Efon & Ianin kanssa. Saksalainen DJ-tuottaja ja BUNNY TIGER/KING KONG RECORDS levy-yhtiöiden takan häärivä Sharam Jey on todellinen musiikin monitaituri! Ympäri maailmaa klubbaileva housekeisari elää ja hengittää musiikkia ja tekee kaikkensa edetäkseen aina huipulle asti rakastamallaan uralla. Viron kovin house-ilmiö Bombossa Brothers on hakenut merkittävää jalansijaa maailmalla, on maineikas nimi etenkin Ibizalla! Bombossan veljekset ovat tunnettuja groovy underground soundistaan ja kaksikon keikoista ei energiaa puutu!

Tarkemmat tapahtumatiedot

Tarkemmat tapahtumatiedot

Päivä Lauantaina 1. joulukuuta
Aika 22:00 – 05:00
Venue Club Capital
Osoite Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki
Ikäraja K18