event-banner

SoundVault Presents: Cosmic Boys 7.10.2023

7.10.23

22:00 - 04:00

Valkoinen Sali

Aleksanterinkatu 16-18, 00170, Helsinki

Liput

Tietoa lipuista

Regular Ticket: Gives you access to the Main Floor + Terrace


VIP Ticket: Entry via fast VIP line. Gives you access to the VIP Balcony and own bar


VIP Table for 6: Gives you 6 VIP-Tickets, Table reservation next to the dancefloor + Vodka Bottle & mixers

Kuvaus

Koe SoundVaultin eeppinen visuaalinen toteutus 7.10.2023, kun Cosmic Boys ottaa Valkoisen Salin haltuunsa vieden tanssijat unohtumattomalle matkalle.


Cosmic Boys on ranskalainen teknoduo, joka koostuu Sébastien Bevilacquasta ja Gaby Meynadierista. Cosmic Boys on mestari yhdistämään voimakasta energiaa taidokkaaseen tuotantoon, luoden ainutlaatuisen tyylin, joka kutsuu kuulijat matkalle toiseen ulottuvuuteen. Heidän live-esiintymisensä ovat mukaansatempaavia spektaakkeleita, jotka jättävät jäljen sydämiin ja mieliin. Cosmic Boys on nostanut itsensä teknomusiikin huipulle ja heidän musiikkinsa saa jokaisen teknofanin syttymään.


Lisäksi meille saapuu Bulgariasta Stephan Gee sekä Versus tuomaan ainutlaatuista ja tuoretta soundia SoundVaultin lavalle!


Edellisten SoundVault tapahtumien tyyliin myös tälläkin kertaa tulemme panostamaan lavatuotantoon sekä äänentoistoon luoden mahdollisimman miellyttävän kokonaisuuden bilekansalle! Varmista pääsysi hankkimalla edullisemmat ennakkoliput nyt ennen kuin hinnat nousevat!

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaSoundVault Presents: Cosmic Boys 7.10.2023
JärjestäjäSoundvault
PaikkaValkoinen Sali, Helsinki
Päivämäärä7.10.2023
Aika19:00-01:00
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2023