blog-image

Perusta oma lipunmyyntisivusto?

Kukapa ei haluaisi omaa lippukauppaa ja kaikkia naruja omiin hyppysiin? Varmasti kaikki, mutta kustannukset omasta lippukaupasta voi nousta hyvinkin korkeaksi ja projektin valmistuminen kestää sekä saattaa venyä pitkäksi.

Oman lippukaupan edut on todella laajat verrattaen että tapahtumien liput myydään yhteiseltä myyntisivustolta jolloin kaikki hallinta, konversion seuranta sekä liikenteen ohjaus sivustolle ei ole mahdollista.

Me Biletissä olemme laajentaneet oman verkkokaupan toimintoja, testanneet niitä vuosia ja vihdoin voimme antaa palvelumme vaivattomasti muiden käyttöön jolloin kaikilla on mahdollista perustaa oma lippukauppa, olipa sitten kyseessä omat tapahtumat tai vaikka elokuvateatteri.

Biletti.fi lippukaupan corena

Olemme rakentaneet Biletti.fi lippukauppaa vuosia toimien monoliittikauppana järjestäjien tapahtumien ja tapahtumaan osallistuvien asiakkaiden, eli lipunostajien keskiössä.

Biletti.fi sivusto on mahdollistanut tapahtumia jo yli neljän vuoden ajan ja tarjoten tapahtuma elämyksiä kymmenille tuhansille ihmisille. Näihin neljään vuoteen mahtuu paljon opittua ja prosesseja miten mahdollistaa lipunmyynti järjestäjälle parhaalla mahdollisella tavalla ja antaen tapahtumajärjestäjien keskittyä siihen olennaiseen, tapahtuman tuottamiseen.

Lippukauppa ilman isoa investointia

Biletin oma lippukauppan käyttöönotto siis on vaivatonta ja kustannustehokasta sen lisäksi että kauppa saadaan nopeimmillaan pystyyn jo saman päivän aikana kun päätös perustamisesta on tehty.

Tarjoamme myyntiin personoidun frontendin jokaiselle kaupalle joka on sitten räätälöitävissä lähes vapaasti asiakkaan tahdon mukaan, sekä tietysti brändäten asiakkaan värimaailmaan sekä logon ja kuvamaailman kera.

Entä lippujen tarkastus?

Oman mobiiliapplikaation kustannus oman lippukaupan ohelle saattaa monelle tulla yllätyksenä, pelkkä lippujen myynti ei riitä, vaan tarvitset myös lippujen luku laitteen.

Biletti.fi alustaan löytyy tarkastus applikaatio Android ja iPhone puhelimiin niille saatavilla olevista appi kaupoista. Applikaation on maksuton ja sen käyttö on täysin maksutonta!

Myynninseuranta

Käytössäsi on kattavat Biletti.fi-järjestäjän työkalut mitkä mahdollistavat reaaliaikaisen myynnin seurannan jokaiseen tapahtumaan erikseen. Näät siis yhdellä vilkaisulla mitä tapahtumillesi kuuluu ja miten markkinointi puree konversion kasvattamiseksi.

Markkinointityökalut

Biletti.fi-aslusta tarjoaa monipuoliset työkalut käyttöösi ja esimerkiksi mahdollisuuden kerätä omaa aiakasrekisteriä ja käyttää tehokkaita uutiskirje palveluitamme.

Voit kontaktoida asiakkaitasi jo ennen tapahtuman myyntiintuloa ja pitää huolen siitä että lipunmyyntisi starttaa odotetulla tavalla.

Tapahtumien ovimyynti

Mikäli yritykselläsi ei ole sopimusta maksupalveluntarjoajan kanssa, esimerkiksi korttimaksujen vastaanottamiseen, saat kauttamme käyttöösi laitteet tapahtumaasi. Rahat tilittyvät samassa muiden lipunmyyntirahojen kanssa joten ei Sinun ei tarvitse ylläpitää montaa seurantaa eri tilityksiin.

Asiakaspalvelu

Vapautamme aikasi myös ylimääräisiltä kyselyiltä ja hoidamme kaiken lipunmyyntiin ja tapahtuman perustietoihin koskevan asiakaskohtaamisen ja kyselyn. Ammattitaitoiset asiakaspavelijamme auttavat asiakkaitasi tarpeen tullen nopeasti ja avualiaasti.

Biletin lippukauppa ei ole pelkkä lippukauppa

Koska pohjana on jo kaikki edellytykset verkossa myymiseen niin miksi emme sitten mahdollistaisi sitä muuunkin kuin lippujen myyntiin. Saat siis tapahtumien myynnin lisäksi oman "Kauppa"-osion missä voit myydä esimerkiksi omia fanituotteitasi tai lisämyyntiä tapahtumiin tarjoten erilaisia paketteja.

Demokauppa

Oma demokauppamme pyörii osoitteessa lippukauppa.biletti.fi, joka listaa tällä hetkellä myynnissä olevat tapahtumat tuonne omalle lippukauppapohjalle. Tämä siis voisi olla sinun osoitteesi ja sielä näkyisi vain Sinun tapahtumat sekä omat tiedoitteet.

Voit siis pyörittää sivussa vaikka blogia millä asiakkaasi voi seurata toimintaasi, sekä samalla tukea yritytoimintaasi myymällä myös muita tuotteita pelkän tapahtuma myynnin lisäksi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään juuri Sinulle ja teidän tarpeisiin sopiva stacki ja aloitetaan lipunmyynti jo tänään!

Buukkaa demo

Anna sähköpostiosoite niin otamme sinnuun yhteyttä demon esittelyn muodossa

events@biletti.fi

Copyright Biletti.fi @ 2024