blog-image

Lippujen uudelleen myynti

Estytkö itse pääsemästä paikalle? Tai haluatko jostain muusta syystä myydä tapahtumalippusi eteenpäin.

Entä ostajana? Uskallatko ostaa summamutikassa tapahtuman liput? Miten voit varmistua että kyseessä on käyvät liput tapahtumaan ja että vain Sinulla on se kyseinen lippu.

Kirjautuneena käyttäjänä ostetut liput ovat mahdollista laittaa uudelleen myyntiin oman estymisen vuoksi, mikäli tapahtumanjärjestäjä on mahdollistanut lippujen uudelleenmyynnin Biletti.fi-alustan kautta.

Miten se sitten toimii?

Kirjautumalla omalle tilillesi, mikäli uudelleen myynti on aktivoitu tapahtumaan, tilaus- ja lippukohtaisesti saat laitettua lipun myyntiin. Tapahtuma sivulle tulee oma osio "Jälleenmyytävät liput", jonne liput lisääntyvät myyntiintulo järjestyksessä.

Kun uusi ostaja ostaa lippusi, alkuperäinen lippu tuhotaan ja uudelle ostajalle muodostetaan uusi lippu, uudella sarjanumerolla, jolloin uusi ostaja voi varmistua siitä että hänellä on yksilöity lippu ja osto on turvallinen.

Ostin lipun kirjautumatta, mitä teen?

Mikäli olet ostanut lipun ilman kirjautumista tai Biletti.fi tilin tekemistä, luo tili ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin yhdistämme tilauksen tilillesi. asiakaspalvelu@biletti.fi

Copyright Biletti.fi @ 2023