event-banner
asd

Äänenkannattajat 20th year anniversary concert

18.11.23

19.30 - 21.00

Temppeliaukion Kirkko

Lutherinkatu 3, 00100, Helsinki

asd

Liput

Tietoa lipuista

Opiskelija/Eläkeläinen/Student/Retiree

Alennettu hinta opiskelijoille ja eläkeläisille. Varaudu todistamaan opiskelija- tai eläkeläisstatuksesi ovella.


Normaali/Normal

Oikeuttaa yhteen istumapaikkaan


Tuki-lippu/Support

Äänenkannattajat kuoro toimii lahjoitusvaroin, ostamalla tukilipun rahoitat kuoron toimintaa.


Tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy alle 12-vuotiaille lipullisen aikuisen kanssa.

Kuvaus

Kansainvälinen kuoro Äänenkannattajat päättää 20-vuotis juhlavuotensa suurkonserttiin Temppeliaukion kirkossa. Konsertissa esiintyvät sekä nykyinen Äänenkannattajat kuoro, että kuoron entisistä laulajista koostuva alumnikuoro. Äänenkannattajat laulaa monipuolista kuoromusiikkia, moderneista pop-sovituksista klassikkoihin. Konsertin teokset koostuvat vuosikymmenten aikana lauletuista kappaleista, sekä juhlakonserttia varten erityisesti valituista teoksista. Äänenkannattajien keikoilla on kaikilla hymy herkässä ja kuoron rento ote välittyy ja tarttuu yleisöön.


Äänenkannattajat on kuoro johon kaikki on kutsuttu laulamaan. Kuoro ei pidä koelauluja, vaan laulajilta vaaditaan vain mielenkiintoa kuorolaulamista kohtaan. Monille Äänenkannattajat on heidän ensimmäinen kuorokokemuksensa. Äänenkannattajien toiminnan ytimessä onkin ajatus "kaikilla on ääni" ja että laulamista voi oppia kuten mitä tahansa muuta taitoa. Kahden vuosikymmenen aikana kuorosta on muodostunut tärkeä osa Helsingin kansainvälistä yhteisöä, tuoden mahdollisuuden vaihto-opiskelijoille, Suomeen muuttaneille tai suomalaisille tutustua toisiinsa yhteisen laulamisen kautta. Äänenkannattajia johtaa kuoron taiteellinen johtaja Tania Sheratte.


Kuoron toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin, sekä kausimaksuilla ja lahjoituksilla. Toimintaa tukee Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunta, jonka jäsenenä Äänenkannattajat ry toimii.


Tania Sheratte on toiminut Äänenkannattajien johtajana keväästä 2020 alkaen ja on innoissaan mahdollisuudesta johtaa kuoroa sen juhlavuonna.


Tania on kotoisin Lontoosta, Iso-Britanniasta ja muutti Suomeen elokuussa 2019.


Opintonsa hän kävi Nottinghamin Yliopistolla musiikkilinjalla, jonka jälkeen Tania opiskeli Musiikinopetuksen jatkotutkintonsa University College London'ssa. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kuusi vuotta esittävien taiteiden johtajana Lontoolaisessa lukiossa.


Helsinkiin muuttamisen jälkeen, Tania on perustanut kaksi kuoroa: Helsingi:n ja The Vocal Network:in, sekä kävi kahden vuoden musiikinjohtajan koulutuksen kansainvälisen musiikin ohjelmassa. Hän myös antaa yksityistä lauluopetusta, sekä äänittää taustaselostuksia englanniksi yrityksille Suomessa ja ulkomailla.


www.taniavocals.com 

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaÄänenkannattajat 20th year anniversary concert
PaikkaTemppeliaukion Kirkko, Helsinki
Päivämäärä18.11.23
Aika19.30 - 21.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024