event-banner
asd

ARPPA

27.9.24 - 27.9.24

Alkaa klo: 22.30

Vanha Pantteri

Kaivokatu 37, 06100, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

EARLY BIRD hintaiset liput ovat myynnissä juhannukseen asti 15.5.-22.6. Juhannukseen asti kaikki liput ovat myynnissä opiskelijahinnoin kaikille!


Ennakkoliput myynnissä konserttipäivään asti. Alennushintaiset liput koskevat alennustlippuja opiskelija, eläkeläinen työtön.  Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.Kuvaus

“Arppa laulaa kiehtovia tarinoita, joita taipuisan jazz-trion yhteissointi alleviivaa.” - Yle Matti Toivonen


Ennen kaikkea energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa yhtyeineen on yksi tämänhetkisen Suomi-indien kärkinimistä. Arpan ihastuttava musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa – oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun ’58.

Arpan suosio perustuu ahkeraan keikkailuun ja tiheään julkaisutahtiin. Arppa on haalinut ympärilleen taitavat ja valovoimaiset muusikot, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstiensä ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma. Luontevan vaivaton olemus ja yhtyeen esiintymisistä huokuva vilpitön riemu ei voi olla tempaamatta läsnäolijoita mukaansa. Usein konserteissa heittäydytään free-jazz-jammailuun kauniiden ballaadien lomassa.

Omakustanteisen debyyttialbuminsa Laavalamppuja elokuussa 2020 julkaissut artisti on kiivennyt hirmuvauhdilla lupaavan artistilupauksen maineesta suoraan maamme ajankohtaisimpien ja rakastetuimpien nimien joukkoon. Arppa julkaisi toisen albuminsa Kinovalon alla syyskuussa 2021, jonka ensimmäisen painoksen LP:t myytiin loppuun kolmessa viikossa. Albumi vetosi niin yleisöön kuin kriitikoihinkin, ja albumilta irrotetut singlet nousivat kaikki valtakunnalliseen radiosoittoon. Levynjulkaisua seurasi kiertue, jonka keikat olivat pitkälti loppuunmyytyjä useilla paikkakunnilla. Sama vuosi toi artistille mukanaan neljä ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden tulokas, Vuoden rock, Kriitikoiden valinta, Vuoden artisti -yleisöäänestys) sekä 3. sijan Soundin Vuoden 2021 Parhaat albumit -yleisöäänestyksessä.

Arppa yhtyeineen julkaisi kolmannen odotetun albuminsa Valeria 10.3.2023.


Lineup:

Arppa / laulu

Ville-Veikko Airaniemi / kitara,

Eero Seppä / basso

Okko Saastamoinen / rummut


Pe 27.9. klo 22.30 (ovet 22.00), TBA

Liput ennakkoon 25/20€, ovelta 30€ K-18

EARLY BIRD LIPUT -5€ 22.6. asti!


Lue lisää

Tiedot

TapahtumaARPPA
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaVanha Pantteri, Porvoo
Päivämäärä27.9.24 - 27.9.24
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2024