event-banner
asd

Dalindèo

28.5.24 - 28.9.24

Alkaa klo: 22.00

Vanha Pantteri

Kaivokatu 37, 00610, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.


Kuvaus

Porvoo Jazz Festivalin lauantai-illan tähtihetkenä toimii kulttiyhtye Dalindèo. Sen toukokuussa 2024 julkaistava kuudes albumi on nimeltään Tropicalia Nordica. Luvassa on ajatonta, energistä, viihdyttävää ja psykedeelistä surf-rautalanka-jazzia Dalindèon tapaan. Tropicalia Nordica on musiikillisesti ja soundillisesti Emma-palkitun Kallio-levyn suunnalla mutta astetta modernimpi. Levyn on tuottanut yhtyeen johtaja Valtteri Laurell Pöyhösen kanssa mm. Karri Koiran ja Yeboyahin kanssa työskennellyt Olli Palmunen. Palmunen on on miksannut levyn ja sen on masteroinut Veikka Erkola. Valtteri Laurell Pöyhönen kuvailee tulevaa levyä “klassisena” Dalindèo-levynä: “Vuonna 2020 julkaistu “Follow the Dark Money”-kokonaisuutemme vei yhtyettä aiempaa tummempiin maailmoihin ja sen matkan kautta pystyin taas näkemään sen, mikä tekee Dalindèosta ainutlaatuisen ja rakastetun yhtyeen, ei ainoastaan jazz-yleisön keskuudessa: Irtonaisuus, yhteissoiton riemu ja musiikin lähestyttävyys tinkimättä sen laadusta. En malta odottaa, että pääsemme esittämään tätä musaa ihmisille!”


La 28.9. klo 22.00, ovet (21.15)  Vanha Pantteri 

Dalindèo

Liput ennakkoon 20/15€, ovelta 25€ K-18


EARLY BIRD LIPUT 5€ alennusta normaalihintaisesta lipusta  juhannukseen asti!Kokoonpano:

Valtteri Laurell Pöyhönen / kitara, sävellykset

Jose Mäenpää / syntetisaattorit

Max Zenger / tenorisaksofoni

Rasmus Pailos / lyömäsoittimet

Pekka Lehti / kontrabasso

Jaska Lukkarinen / rummut


Lue lisää

Tiedot

TapahtumaDalindèo
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaVanha Pantteri, Porvoo
Päivämäärä28.5.24 - 28.9.24
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2024