event-banner
asd

Jazz + Ping Pong w/ Born2Bingo

28.9.24

14.00 - 16.00

Vanha Pantteri

Kaivokatu 37, 06100, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.


Kuvaus

Porvoo Jazz Festival tuo joka vuosi jotain uutta: tämän vuoden erikoisuutena on Ping Pong! Kutsumme suomalaisten jazzmuusikoiden crème de la crèmen pelaamaan pingisturnauksen tanskalaisen duon, Born2Bingon, säestyksellä. Luvassa on yllätyssooloesityksiä. Tämä on uuden taiteellisen johtajamme Max Zengerin hengentuote, ja toivomme yleisömme tulevan kannustamaan suurten jazzmestareidemme mailanheilutusta Vanhaan Pantteriin.


Rumpu ja urku-duo Born2Bingo koostuu tanskalaisista ammattimuusikoista Simonista ja Danielista. He ovat soittaneet yhdessä lähes 20 vuotta! Yhtye on heittäytynyt musiikissaan grooven ja sarjakuvien maailmaan - rakkaudella, intohimoisesti ja pakkomielteisesti. 


Yhtye kertoo itsestään seuraavaa:


SIMON ESKILDSEN

Kosketinsoittaja synkimmästä Jyllannista...

Simon haluaa tehdä lähes kaikkea mahdollista auringon alla. Jotkut saattaisivat väittää, että hänen pitäisi keskittyä vain pianon soittamiseen, mutta hän haluaa kokeilla myös hammond-urun soittoa... ja piirtää sarjakuvia, koodata appeja, suunnitella verkkosivuja... jopa kirjoittaa tämänkin lauseen. 


DANIEL SOMMER

Vaarallisen komea rumpali!

Daniel on syntymästään lähtien rummuttanut mitä tahansa, mihin pääsee käsiksi. Välillä on ollut vaikeaa, mutta äänet ovat viime aikoina alkaneet muistuttaa oikeita rytmejä. Kumma kyllä, musiikkia näyttää syntyneen tästä alkukantaisesta melusta


LA 28.9. klo 14 (ovet klo13.30), Vanha Pantteri

Ikärajaton!


EARLY BIRD -liput juhannukseen asti!


Lue lisää

Tiedot

TapahtumaJazz + Ping Pong w/ Born2Bingo
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaVanha Pantteri, Porvoo
Päivämäärä28.9.24
Aika14.00 - 16.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024