event-banner
asd

KARMEN RõIVASSEPP QUARTET // LAMPEN

28.9.24

19.00 - 23.00

Vanha 123

Kaivokatu 37b, 06100, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.


Kuvaus

Karmen Rõivassepp Quartet on elinvoimainen ja merkittävä jazzkvartetti, joka on saavuttanut vankan yleisön Skandinaviassa debyyttinsä jälkeen vuonna 2018.ja yhtye tavoittelee läpimurtoa eurooppalaisella jazzkentällä. Kvartetti kehittyy jatkuvasti ja on viime aikoina siirtynyt hieman kauemmas perinteisestä jazzperinteestä, esitellen enemmän heijastelevaa, tunnelmallista ja melankolista nykyjazz-tyyliä. Etsiessään omaa tunnistettavaa ääntään yhtye on kokeillut kaikkea sävelletystä materiaalista täydelliseen vapauteen ja avoimeen improvisaatioon. Tilaisuudesta riippumatta yleisö voi odottaa kuulevansa iskevää laulun selkeyttä, erinomaista musikaalista vuorovaikutusta sekä hienostuneita melodioita ja harmonioita, kun nämä neljä nuorta jazzmuusikkoa astuvat lavalle.


Karmen Rõivassepp Quartet on julkaissut kaksi arvostettua studioalbumia, Dance of Sounds (2018) ja Breathe (2021). Rõivassepin poikkeuksellinen musikaalisuus on noteerattu vuonna 2023 Tanskan Musiikkialan Jazz-palkinnolla: "Vuoden Jazzsäveltäjä" ja vuonna 2024 Viron Musiikkialan palkinnolla: "Vuoden Jazzalbumi".


Lampen


Rumpali Tatu Rönkkö ja kitaristi Kalle Kalima soittivat ensimmäistä kertaa Etelä-Tirolin vuoristossa Bolzanon jazzfestivaaleilla, jossa heidät oli lähetetty sokkotreffikeikalle laulaja Andreas Schaererin kanssa pienen kylän aukiolle. Molemmat olivat lähteneet Suomesta asumaan ulkomaille eri aikoina, joten se oli luonnollinen kohtaamispaikka. Siellä he improvisoivat vapaasti yhdessä. Kokemuksesta innostuneena he soittivat muutaman keikan Berliinissä ja Hampurissa duona. Musiikki tiivistyy vapaiksi ja spontaaneiksi kollektiivisävellyksiksi, jotka suuntautuvat minimalrockin ja elektronisen musiikin reuna-alueille. Studio Zentrifugessa Berliinissä äänitetyssä sessiossa syntyy ensilevy. „The Debut is an edgy, sparsely adorned affair where dreamy scenes (Lampen) and dark visages (Stempel) collide amid slowly unfurling motifs. Post-jazz, post-rock, post-ambient, but frequently dazzling“ 4/5 Stars (Mojo). 2. levy „Halogen“ ilmestyy We Jazzilta syyskuussa.


Porvoo Jazz Festivalilla Vanha 123:ssa yleisölle tarjoillaan aina kaksi elämystä yhdellä lipulla. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti ja pienen tauon jälkeen yleisö vaihtaa salia ja kuulee illan toista esiintyjää. Lauantain konsertissa: Karmen Rõivassepp Quartet  ja Lampen. Aatos Cafe tarjoilee herkut konserttien ajan.
Lue lisää

Tiedot

TapahtumaKARMEN RõIVASSEPP QUARTET // LAMPEN
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaVanha 123, Porvoo
Päivämäärä28.9.24
Aika19.00 - 23.00
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2024