event-banner
asd

ManttuFest

24.8.24

15.00 - 22.00

Mantun pesäpallostadion

Mantunkuja 2, 71800, Siilinjärvi


- katselee tapahtumaa

asd

Liput

Tietoa lipuista

VIP-lippu

VIP-lippu sisältää pääsylipun lisäksi buffet-ruokailun (VIP-menu), yhden drinkkilipun ja pääsyn VIP-alueelle, jossa on oma baaritiski ja istumapaikkoja sisä- sekä ulkotiloissa. VIP-alueelta löytyy myös wc-tilat ja tupakointipaikka. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Ikäraja 18 vuotta.


Lisätietoa

ManttuFestille ovat tervetulleita myös alle 18-vuotiaat. Alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. (Ei koske VIP-lippuja).


Avustaja pääsee ManttuFestille ilmaiseksi sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua lipunmyyntipisteelle yhtä aikaa avustettavan kanssa. Avustettava henkilö tarvitsee normaalin pääsylipun.

Kuvaus

Maailman ensimmäinen ManttuFest korkataan käyntiin Siilinjärven legendaarisella Mantun kentällä lauantaina 24.8.2024 kello 15. Tulethan paikan päälle todistamaan, kun pesiskentällä komeilee esiintymislava ja lavalle nousee kolme kotimaista huippuartistia sekä paikallisia bändejä.


Illan pääesiintyjä Sexmane on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista. Räppäri Sexmane eli Max Sene on ampaissut valtakunnalliseksi tähdeksi suoraan Siilinjärveltä. Historiallista tapahtumaa tähdittävät myös ANI ja Olli Halonen. Luova ja lahjakas ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista pop-lupauksista. Mainiosti menestynyt Olli Halonen säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse ja onpa Savossa syntynyt hänkin.


Luvassa on mieletöntä musiikkia, timanttista tunnelmaa ja iloisia ihmisiä. Älä jää vatuloimaan – osta bileliput itsellesi ja ystävillesi ja tule tekemään historiaa Mantulle. Early Bird -liput myynnissä maaliskuun ajan. ManttuFestille ovat tervetulleita myös alle 18-vuotiaat. Alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.


Tapahtuman kotisivut: www.manttufest.fi

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaManttuFest
JärjestäjäSiilinjärven Pesis ry
PaikkaMantun pesäpallostadion, Siilinjärvi
Päivämäärä24.8.24
Aika15.00 - 22.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024