event-banner
asd

Pauli Lyytinen Solo

26.9.24

18.30 - 20.00

Taidehalli

Läntinen Aleksanterinkatu 1, 2 krs, 06100, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.


Alennushinnat (opiskelija, eläkeläinen) vain ennakkoon ostetuista lipuista.

Taidetehtaan ja Taidehallin taulukkoon merkitty lisäalennushinta: lapset 6-17v (0-5v ilmainen).


Kuvaus

Pauli Lyytinen Solo


Porvoo Jazz Festivalin avajaiskonsertti pidetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa torstaina ja Taidehallin lavalle nousee nimekäs sakosofonisti Pauli Lyytinen soolona.  Laaja-alaisesti jazzin, vapaan improvisaation ja elektroakustisen nykymusiikin parissa operoiva saksofonisti Pauli Lyytinen vie instrumenttinsa sooloprojektissaan äärirajoille.

Kotimaan musiikkikentän rohkeimpiin ja omalaatuisimpiin muusikoihin kuuluva saksofonisti Pauli Lyytinen loihtii soitinarsenaalillaan kokonaisia musiikillisia maailmoja – joko täysin akustisesti tai efektien ja muun teknologian sävyttämänä.


Elifantree -yhtyeestä ja Pauli Lyytinen Magnetia Orkesterista tunnetun saksofonistin soololevy on ollut pitkä prosessi, jonka aikana Lyytinen on mm. soittanut ja äänittänyt luonnossa laulujoutsenien ja satakielten laulun säestämänä. We Jazz levy-yhtiö julkaisee Lehto | Korpi -albumin tammikuussa 2024, ja levyn ensimmäinen single näkee päivänvalon marraskuussa 2023.


Pauli Lyytinen – saksofonit, live-elektroniikka, mellotron, sampleri


To 26.9. klo 18.30, Taidehalli

Liput ennakkoon 15/10€, ovelta 20€ S

EARLY BIRD LIPUT -5€ juhannukseen asti!


Lue lisää

Tiedot

TapahtumaPauli Lyytinen Solo
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaTaidehalli, Porvoo
Päivämäärä26.9.24
Aika18.30 - 20.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024