event-banner
asd

Porvoo Jazz Festival X Avanti & Panu Savolainen

29.9.24

16.00 - 18.00

Taidehalli

Läntinen Aleksanterinkatu 1, 2 krs, 06100, Porvoo


- katselee tapahtumaa

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.

Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.


Kuvaus

Tänä vuonna Porvoo Jazz Festival lyö hynttyyt yhteen Avanti! -kamariorkesterin ja Suvisoitto -tapahtuman kanssa. Porvoo Jazz Festival x Avanti & Panu Savolainen on festivaalin päätöskonsertti, joka toteutetaan Porvoon Taidehallin kauniissa ympäristössä.


Musiikillisia raja-aitoja ei tarvitse kaataa, jos niitä ei huomioi alkuunkaan. Jazzvibrafonisti Panu Savolaisen kohdatessa Avantin pienkokoonpanon liikutaan panusavolaismaiseen tapaan niin jazzin, klassisen musiikin kuin suomalaisen iskelmänkin maaperällä – lähtökohtana hyvät biisit, joita kelpaa soittaa ja kuunnella. Konsertti koostuu Panu Savolaisen omien sävellysten lisäksi tunnetuista lainakappaleista sovitettuna tälle varsin uniikille kokoonpanolle. Luvassa on niin kamarijazzillista svengiä, haikean kauniita melodioita kuin räjähtävän energistä improvisointiakin, taatusti yleisön vangitsevalla tavalla.


Tapahtuma on ikärajaton.

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaPorvoo Jazz Festival X Avanti & Panu Savolainen
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaTaidehalli, Porvoo
Päivämäärä29.9.24
Aika16.00 - 18.00
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024