event-banner
asd

JOONATAN HENRIKSSON QUINTET // EXPAND

27.9.24

20.00 - 23.00

Vanha 123

Kaivokatu 37b, 06100, Porvoo

asd

Liput

Tietoa lipuista

Early Bird-liput myynnissä 15.5.-22.6., jolloin kaikki liput myynnissä kaikille opiskelijahinnoin. Ennakkolippu myynnissä 2 tuntia ennen konserttia.


Tutustu myös yhdistelmälippuihin!


Toimitusmaksu ja käsittelykulu:

Lipun myyntihintaan lisätään 1.00-2.00€ toimitusmaksu ja käsittelykulu riippuen lipun hinnasta per lippu, ei ostotapahtuma.

Lisämaksuttomat maksutavat Luottokortti (MasterCard, Visa, Amex), Mobile pay, verkkopankki. Maksutapaprovisio 3% seuraavista maksutavoista: Edenred, Epassi, Smartum.

4% PayPal.

Kuvaus

Porvoo Jazz Festivalilla Vanha 123:ssa yleisölle tarjoillaan aina kaksi elämystä yhdellä lipulla. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti ja pienen tauon jälkeen yleisö vaihtaa salia ja kuulee illan toista esiintyjää. Lauantain konsertissa: Joonatan Henriksson Quintet ja Expand. Aatos Cafe tarjoilee herkut konserttien ajan.Joonatan Henriksson on 18-vuotias klarinetisti ja pianisti, joka on työskennellyt monipuolisesti jazzmusiikin eri muotojen parissa. Hänen esikuviinsa kuuluvat esimerkiksi John Coltranen, Ornette Colemanin sekä Miles Davisin kaltaiset jazzlegendat, joiden musiikissa kuuluu innovatiivisuus ja vapautunut musiikillinen ilmaisu. Henriksson on opiskellut Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla vuodesta 2018 ja esiintynyt kansainvälisistä nimistä muun muassa Godwin Louisin sekä Dana Hallin kanssa. Vuonna 2023 Henriksson voitti Suomen Jazzliiton ensimmäistä kertaa myönnetyn Taimi-palkinnon, joka myönnetään intohimoisesti omaa musiikillista ilmaisuaan kehittävälle nuorelle jazzmuusikolle.


Joonatan Henriksson / clarinet

Eero Dunkel / guitar

Pessi Pohjola / piano

Otso Huhtala / double bass

Kasper Halttunen / drumsExpand


Saksalainen säveltäjä-laulaja Sara Decker on erikoistunut pop-tyylien ja improvisoidun jazz-musiikin yhdistämiseen. Hienovaraisesta äänestään, koskettavasta tarinankerronnastaan ja vaikuttavasta äänialastaan tunnettu Decker on saanut tunnustusta useiden musiikkipalkintojen ja ehdokkuuksien muodossa; Young European Talent (Alankomaat), Shure Montreux Jazz Voice Competition, European Jazz Award (Italia). Sara julkaisee nyt kolmannen albuminsa „expand“ pitkäaikaisten muusikkoystäviensä kanssa. Yhtyeen jäsenet tekevät kukin näyttävää kansainvälistä uraa omilla tahoillaan.

Ohjelmassa on laaja valikoima yhtyeen jäsenten sävellyksiä intiimeistä duokappaleista ja räjähtäviin kvartetti/kvintettikappaleisin. Melodiset teemat kietoutuvat rytmisesti monimutkaisten kerrosten ympärille. “Jo pitkään olen halunnut luoda projektin, jossa voisin tuoda yhteen kaikki nämä upeat naismuusikot, joita niin kovasti ihailen. Musiikkini ja inspiraationi liittyy moniin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja henkilökohtaisiin suhteisiin. Expand on todella juhlistamassa naisten yhteistyötä ja ystävyyttä. Minulle tämä on tapa tukea toisiamme ja saada toisemme loistamaan samalla kun laajennamme omia musiikillisia rajojamme.“ 


Sara Decker / laulu, sävellys Heidi Bayer trumpetti, f

lyygelitorvi Yuhan Su / vibrafoni Kaisa Mäensivu basso, sävellys

Mareike Wiening / rummut, sävellys


Pe 27.9. klo 20.00, ovet (19.15)  Vanha 123 

Joonatan Henriksson Quintet // Expand

Liput ennakkoon 30/25€, ovelta 35€ K-18


EARLY BIRD LIPUT 5€ alennusta normaalihintaisesta lipusta juhannukseen asti!
Lue lisää

Tiedot

TapahtumaJOONATAN HENRIKSSON QUINTET // EXPAND
JärjestäjäPorvoo Jazz Festival 2024
PaikkaVanha 123, Porvoo
Päivämäärä27.9.24
Aika20.00 - 23.00
IkärajaK-18

Copyright Biletti.fi @ 2024