event-banner
asd

Webinaari-trio ratsastusta opettaville

5.9.23

10.00 - 11.30

Zoom

Webinaari, 1, Zoom

asd

Valitse päivämäärä

Liput

Tietoa lipuista

Ei-jäsen: Et ole SROY:n jäsen etkä voi/halua liittyä.

Kuvaus

Ti 5.9. Ratsastajan pelko ja mielenhallinta

Mitä tehdä, kun ratsastaja pelkää esim. hyppäämistä, laukkaamista tai ylipäätään jännittää ratsastuksessa? Ymmärrystä ratsastajan muutosvastarintaan sekä ideoita sen voittamiseen. Apuja ratsastajan sisäisen puheen muuttamisessa positiivisemmaksi. Apuja ratsastajan sisäisen puheen muuttamisessa positiivisemmaksi. Webinaarin pitää Suski Fagerström Ratsastuksen masteropettaja, MB Master Life Coach, enneagrammi- ja mindfulness ohjaaja.


Ke 4.10. Hevostaidot ja motivaatio

Mitkä tekijät vaikuttavat ratsastuskouluoppilaiden motivaatioon osallistua hevostaito-opetukseen? Miten ratsastuksenopettaja tai ratsastuskoulun pitäjä voi tukea oppilaiden motivaatiota? Webinaarin pitää Lina Nyberg, ratsastuksenohjaaja ja kasvatustieteiden maisteri esittelee tutkittua tietoa hevostaito-opetuksesta ja siihen osallistumisesta sekä motivaatiosta.


Ti 7.11. Ratsastajan vinous ja istuntaopetus

Mitä tehdä, kun paino putoaa ulkopuolelle, toiseen suuntaan ratsastaminen on hankalaa tai ratsastaja haluaa pitää eripituiset jalustimet? Kannattaako analysoida tilannetta, korjata virheitä, ohjata fyssarille vai mitä? Webinaari ratsastajan vinoudesta. Hieman anatomiaa ja taustoja, paljon ideoita ja tehtäviä. Sovellettuna ratsastuskouluryhmille, tottakai! Webinaarin pitää Annika Schulman, ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja, pilatesohjaaja , pt ja Centered Riding ohjaaja.


Webinaarit myydään pakettina. Saat tallenteen, joten ei hätää jos et ehdi osallistumaan jokaiseen livenä :)


Ilmoittautumiset viimeistään 31.8.2023. Tervetuloa mukaan saamaan lisävinkkejä ja motivaatiota opetustyöhösi!

Lue lisää

Tiedot

TapahtumaWebinaari-trio ratsastusta opettaville
PaikkaZoom, Zoom
Päivämäärä5.9.23
Aika10.00 - 11.30
IkärajaS

Copyright Biletti.fi @ 2024